Behandla farligt avfall

Behandla farligt avfall

Välkommen till oss på Dewatech när du behöver hjälp med att behandla farligt avfall. Vi är ett miljömedvetet behandlings- och återvinningsföretag i framkant som kan behandla ditt farliga avfall såsom till exempel oljeförorenat vatten och slam, tvättvätskor och emulsioner – alltid med miljön som vårt främsta fokus.

I vårt arbete använder vi oss alltid av den senaste tekniken för att kunna säkerställa att vårt arbetssätt är så skonsamt för miljön som möjligt.

Gedigen kompetens kring allt som rör farligt avfall

Vår anläggning är belägen i Gävle hamn, och vi har verkat i branschen sedan tidigt 90-tal. Det har gett oss gedigen kompetens och erfarenhet kring allt som rör farligt avfall. Idag har vi en av Europas allra mest moderna anläggningar och vi renar ca 6000 liter vatten varje timme, dygnet runt.

Med andra ord har vi hög kapacitet och som reningsföretag har vi tillstånd att behandla 50 000 ton farligt avfall varje år. De behandlingsprocesser vi arbetar med är bland annat ultrafiltrering, omvänd osmos och indunstning.

Vi jobbar även med slamhantering och återvinning av olja samt har tillstånd för behandling av släckvatten.

Dessa behandlingsprocesser ger oss möjlighet att hantera all typ av miljöfarligt avfall och vi är dessutom certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001, ett kvitto på vårt arbete för miljö och kvalitet.  Du kan läsa mer om de olika behandlingsprocesserna här på vår hemsida, vad de innebär och hur de fungerar.

Återvinna & behandla farligt avfall är vår affärsidé

Vår anläggning har under åren byggts ut kontinuerligt för att kunna tillgodose världens förändringar.

Vi har en kvalitetspolicy kopplad till vår affärsidé, att återvinna och behandla farligt avfall, och vi arbetar alltid i ett nära samarbete med våra leverantörer för att kunna säkerställa att kundernas och myndigheternas krav uppnås på bästa sätt.

Vi engagerar alla våra anställda i vårt kvalitetsarbete som omfattar såväl inköp som miljö och arbetsmiljö.

Genom åren har vi dessutom blivit belönade med en rad olika utmärkelser, något vi givetvis är mycket stolta över och som ytterligare är ett bevis för det kvalitetsmässiga arbete vi utför.

Kontakta oss för att behandla farligt avfall

Om du vill veta mer om hur vi kan behandla ditt farliga avfall eller anlita oss för att ta hand om det är du varmt välkommen att höra av dig till oss på mail eller telefon, så berättar vi gärna mer.

Du kan även fylla i vårt kontaktformulär här på hemsidan med information om vad du vill ha hjälp med mer specifikt, så återkommer vi till dig så snart vi har möjlighet.

Certifikat & utmärkelser