Behandla förorenat vatten

Behandla förorenat vatten

Vi på Dewatech har i många år arbetat med att behandla förorenat vatten, slam, tvättvätskor och emulsioner. Oavsett vilken typ av förorenat vatten du har kan vi hjälpa dig med en säker hantering av det i vår moderna anläggning vid Gävle hamn. Som behandlings- och återvinningsföretag är det alltid miljön som står i främsta fokus hos oss. Vi tillämpar oss av den senaste branschtekniken för att kunna vara säkra på att lämna så lite miljöpåverkan i vårt arbete som möjligt och för att alltid kunna serva dig som kund på bästa sätt. Idag har vi en av Europas mest moderna anläggningar vad gäller behandling av farligt avfall och vi har kapacitet nog att rena 6000 liter vatten i timmen, dygnet runt.

Med andra ord är vi en erfaren och professionell aktör och vi har varit verksamma i branschen sedan början av 90-talet. Våra behandlingsprocesser har förändrats kontinueligt genom åren för att säkerställa att vi alltid jobbar med senaste tekniken och det mest skonsamma alternativet för miljön. Våra processer är helautomatiska och varje steg i processen kommunicerar med varandra för att säkerställa rätt behandling utifrån olika föroreningar. Du kan läsa mer om vad de olika processerna innebär och hur de fungerar här på vår hemsida, och på så vis få en större förståelse för vårt arbete och vad vi kan göra.

Vi stolta över att vara ett ISO-certifierat företag enligt ISO 14001 och ISO 9001, en bekräftelse på vårt gedigna arbete för bästa möjliga miljö och kvalitet i alla led. Vi arbetar ständigt i nära kontakt med våra leverantörer för att kunna leva upp till de krav som myndigheter och kunder ställer och för att alltid ha miljön i fokus Vi lever i en föränderlig värld, och vår anläggning har kontinuerligt utvecklats och byggts ut för att alltid kunna tillgodose omvärldens omställningar. Genom åren har vi blivit belönade med flera olika utmärkelser vilket vi är glada över, och som ytterligare ger oss en bekräftelse på att det arbete vi utför håller hög kvalitet.

Kontakta oss för att behandla förorenat vatten

Vi ligger i framkant vad gäller både teknik, utrustning, prestanda och inte minst miljötänk vilket gör att vi kan behandla förorenat vatten både miljösäkert och effektivt. Du är varmt välkommen att ringa eller maila till oss om du har några frågor.Du når oss även via kontaktformuläret här på webben – fyll i formuläretmed kortinformation om ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart vi har möjlighet.

Certifikat & utmärkelser