Behandla industriavfall

Behandla industriavfall

Du har antagligen sökt efter “behandla industriavfall” och då har du hamnat helt rätt. Vi på Dewatech arbetar med miljö och återvinning och kan ta hand om och behandla farligt industriavfall oavsett vad det rör sig om. Vi har bred kunskap kring flera olika behandlingsprocesser och vi har arbetat sedan tidigt 90-tal med hantering av oljeförorenat vatten, slam, emulsioner och tvättvätskor. Hos oss är miljön det allra viktigaste och för att arbeta så skonsamt som möjligt med hänsyn till naturen ser vi alltid till att använda oss av den senaste tekniken i vårt arbete. Vi lever i en föränderlig värld och vi bygger kontinuerligt ut vår anläggning för att alltid kunna möta omvärldens förändringar. Idag har vi en av Europas mest moderna anläggningar när det kommer till att behandla industriavfall.

De olika behandlingsprocesser vi använder oss av är bland annat ultrafiltrering, indunstare och omvänd osmos (RO). Läs gärna mer om respektive metod här på vår hemsida. Det ger oss breda möjligheter att ta hand om all typ av farligt avfall och vi har tillstånd att hantera upp till 50 000 ton avfall varje år. Som företag ligger vi i framkant vad gäller teknik, utrustning, kapacitet och miljö.

Kontakta oss angående behandling av industriavfall

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via mail eller telefon om du behöver hjälp med att behandla industriavfall, så hjälper vi dig. Du når oss även via kontaktformuläret här på webben, fyll i så återkommer vi till dig.

Certifikat & utmärkelser