Behandla oljeförorenat vatten

Behandla oljeförorenat vatten

Du har antagligen sökt på “behandla oljeförorenat vatten” och då har du hamnat helt rätt. Vi på Dewatech har sedan början av 90-talet arbetat med behandling av förorenat vatten, slam och olja, och vår anläggning i Gävle Hamn är idag en av Europas mest moderna. Vi har arbetat med miljö och återvinning sedan början av 90-talet och har bred kunskap kring en rad olika behandlingsprocesser för att alltid kunna ta hand om oljeförorenat vatten på allra bästa sätt.

För att lämna så lite påverkan på miljön som möjligt ser vi alltid till att använda oss av den senaste tekniken i vårt arbete, och vi är dessutom ISO-certifierade enligt ISO 14001 och 9001, en bekräftelse på vår strävan efter bästa möjliga kvalitet och miljö. Med andra ord är vi en professionell och erfaren aktör inom vårt område.

Anlita oss för att behandla oljeförorenat vatten

Vi ligger i framkant vad gäller teknik, utrustning, kapacitet och miljö vilket gör att vi kan behandla oljeförorenat vatten både miljösäkert och effektivt. Har du några frågor? Ring, mail eller fyll i kontaktformuläret här på hemsidan med kort information om ditt ärende.

Certifikat & utmärkelser