Behandling av industriella flytande avfall

Behandling av industriella flytande avfall

Välkommen till oss på Dewatech när du behöver behandling för industriella flytande avfall. Vi är ett miljö- & återvinningsföretag i framkant som tar emot och hanterar farliga avfall, såsom oljeförorenat vatten, slam, emulsioner eller tvättlösningar. Vi arbetar alltid med miljön i fokus och är måna om att alltid lämna så lite miljöpåverkan som möjligt, varför vi alltid ser till att använda oss av den senaste tekniken i behandlingen av industriella avfall. Vår anläggning byggs ständigt ut för att hela tiden kunna tillgodose omvärldens förändringar och idag har vi en av Europas modernaste anläggningar, belägen i Gävle Hamn. Vi har varit verksamma i branschen sedan tidigt 90-tal och vi har bred kunskap kring flera olika behandlingsmetoder.

Oavsett vilken typ av avfall du behöver hjälp med kan vi ta emot det och behandla det på rätt sätt med hänsyn till miljö och omvärld. De metoder vi använder oss av är bland annat ultrafiltrering, indunstare och omvänd osmos (RO). Vill du veta mer om de olika behandlingsprocesserna kan du läsa om dem här på vår hemsida.

Som behandlingsföretag ligger vi i framkant när det gäller såväl teknik och utrustning som miljö, och vi har kapacitet nog att rena 6000 liter vatten i timmen, dygnet runt, och vi har tillstånd att hantera upp till 50 000 ton avfall varje år. Miljötänket genomsyrar hela vårt arbete och vi är ISO-certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001, ett kvitto på att vi alltid arbetar för bästa möjliga kvalitet och miljö. Dessutom har vi mottagit flera utmärkelser för vårt miljöarbete genom åren, något som vi är mycket stolta över och som ytterligare bekräftar att den arbetsprocess vi tillämpar är helt rätt.

Kontakta oss för mer information

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med behandling av industriella flytande avfall. Kontakta oss på telefon eller mail om du vill veta mer. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida med lite information om ditt ärende, så hör vi av oss så snart vi kan.

Certifikat & utmärkelser