Hantering av förorenat vatten

Hantering av förorenat vatten

Vi på Dewatech arbetar med hantering av förorenat vatten, olja och slam. Vi är ett återvinnings- och behandlingsföretag som varit verksamma i branschen sedan tidigt 90-tal och har bred kunskap kring flera olika behandlingsprocesser kan vi alltid hjälpa dig att hantera farligt avfall, oavsett vilken typ det gäller. Miljön står alltid som vårt främsta fokus och vi tillämpar den senaste branschtekniken i vårt arbete för att hela tiden kunna säkerställa en bra miljöhantering. Vi lever i en föränderlig värld & vår anläggning vid Gävle hamn har kontinuerligt utvecklats och byggts ut för att kunna tillgodose omvärldens förändringar. Idag har vi en av Europas mest moderna anläggningar och kapacitet nog att kunna rena hela 6000 liter vatten varje timme dygnet runt, och vi har tillstånd att behandla 50 000 ton avfall varje år.

Med det sagt är vi ett professionellt och pålitligt behandlingsföretag med stor kapacitet och vi är även ISO-certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001, ett kvitto på vårt arbete för bästa möjliga miljö och kvalitet. De behandlingsprocesser vi använder oss av är bland annat ultrafiltrering, indunstning och omvänd osmos vilket gör att vi kan erbjuda bästa möjliga hantering av förorenat vatten oavsett vad det rör sig om. Om du vill veta mer om de olika behandlingsmetoderna och vad de innebär kan du läsa mer här på vår hemsida.

Vi har fått ta emot flera olika utmärkelser med åren, något vi är mycket stolta över och något som ytterligare bekräftar att det arbete vi utför håller hög kvalitet och standard. Vi arbetar alltid i nära samarbete med våra leverantörer för att kunna tillgodose de krav som myndigheter och kunder ställer.

Anlita oss för hantering av förorenat vatten

Vi är ett företag som ligger i framkant vad gäller såväl teknik och utrustning som miljötänk. Om du vill veta mer om hur vi arbetar med hantering av förorenat vatten är du varmt välkommen att vända dig till oss på Dewatech. Du når oss enklast via telefon, mail eller kontaktformuläret här på vår hemsida.

Certifikat & utmärkelser