Hantering av oljehaltigt vatten

Hantering av oljehaltigt vatten

Välkommen till oss på Dewatech när du behöver hjälp med hantering av oljehaltigt vatten. Vi är ett företag som arbetar med miljö och återvinning och vi tar hand om ditt farliga avfall. Med kunskap och kapacitet kring en rad olika behandlingsmetoder kan vi ta hand om farligt avfall, inklusive oljehaltigt vatten. Vi har en av Europas mest moderna anläggningar, belägen i Gävle Hamn, och den byggs ut kontinuerligt för att vi alltid ska kunna arbeta i linje med omvärldens förändringar. Med kapacitet nog att rena 6000 liter vatten varje timme, dygnet runt, kan vi alltid hjälpa dig med hantering av oljehaltigt vatten.

Hos oss är det alltid miljön som är vårt främsta fokus, och miljötänket genomsyrar hela vårt arbete. Vi är ett ISO-certifierad företag enligt 9001 och 14001, en bekräftelse på vår kvalitetsmässiga profil. Som företag ligger vi i framkant även vad gäller teknik och utrustning och med det sagt är vi ett pålitligt och professionellt företag inom vår bransch.

Kontakta oss för mer information

Hör av dig till oss om du vill veta mer om vår verksamhet, eller om du behöver hjälp med hantering av oljehaltigt vatten. Kontakta oss gärna per mail eller telefon så berättar vi mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig. Du kan även fylla i formuläret här på vår hemsida för att komma i kontakt med oss, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Certifikat & utmärkelser