Mottagande av industriavfall

Mottagande av industriavfall

Vi på Dewatech erbjuder mottagande av industriavfall. Vi är ett återvinnings- och behandlingsföretag som arbetar med att hantera farligt avfall såsom förorenat vatten, slam, emulsioner och tvättvätskor. Vår anläggning i Gävle Hamn är en av Europas allra mest moderna, så oavsett vilken typ av industriavfall du behöver hjälp med kan du alltid vända dig till oss. Vi har kunskap och kapacitet kring flera olika behandlingsprocesser såsom till exempel ultrafiltrering, induninsting och omvänd osmos. Vi har även processer för oljeåtervinning och hantering av slam.

Vi arbetar alltid med miljön i främsta fokus och för att lämna efter oss så lite miljöpåverkan som möjligt är vi måna om att alltid använda oss av den senaste tekniken i branschen i vårt arbete. Vi bygger ut och utvecklar vår anläggning kontinuerligt för att hela tiden kunna arbeta utifrån omvärldens förändringar.

Kontakta oss angående mottagande av industriavfall

Som företag ligger vi i framkant sett till såväl teknik och utrustning som miljö och kapacitet. Om du vill veta mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra vad gäller mottagande av industriavfall är du varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer. Du når oss på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på hemsidan.

Certifikat & utmärkelser